9. oktobar 2018.9. okt 2018.
Vredna donacija "Jankovoj" školi

Vredna donacija "Jankovoj" školi

Povodom donacije OŠ “Janko Veselinović” u Šapcu i opremanja digitalne učionice u ovoj školi predstavanik Kancelarije Tajvana u Mađarskoj Jung Ping Chang i direktorka za dobru upravu u NALED-u Ana Ilić sa saradnicima danas su posetili Šabac. Prijem za goste u Gradskoj kući priredio je Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca, a aktivnosti u oblasti privrede i obrazovanja predstavile su Jelena Ristić, iz Odeljenja društvenih delatnosti i Mirjana Mecić Marinković, iz Odeljenja za lokalni ekonomski razvoj.

U ime grada na ovoj donaciji i prethodno ostvarenoj saradnji na razmeni iskustava u oblastima od značaja za dalji razvoj grada zahvalio je Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca. Predstavnik Kancelarije Tajvana u Mađarskoj Yung Ping Chang istakao je da je “ovo simboličan gest prijateljstva između dva naroda koje će se, uvereni smo, nastaviti”.
Na značaj donacije tokom posete školi ukazala je direktorka, Ljiljana Stojanović, a Ana Ilić, direktorka za dobru upravu u NALED-u istakla je Šabac kao primer dobre prakse u različitim oblastima, što je bilo povod i za uspostavljanje ove vrste saradnje i partnerstva.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa