10. oktobar 2018.10. okt 2018.
Nigde sa belom zastavom

Nigde sa belom zastavom

Trener šabačkih vaterpolista Miodrag Mirović naveo je da je "Jug" apsolutni favorit u prvom kolu Regionalne A1 lige u kojoj će branilac titule dočekati "Šabac". Mirović je dodao, na zvaničnoj konferenciji za medije VK "Šabac", da će ekipa napredovati tokom lige, ali da u Dalmaciju ide da pruži jak otpor i ni tamo, ni bilo gde u Regionalnoj ligi neće ići sa "belom zastavom".
-Svi rivali imaju titule u svojoj istoriji, evropske trofeje mnogi, dugu tradiciju, ali niko nema veću želju i motiv od nas. Nadam se da će publika imati strpljenje, biti uz nas, pružati podršku na koju ćemo mi znati da uzvratimo. Borićemo se, truditi i verujem ostvariti rezultate bolje od mnogih očekivanja. Zna se ko je Jug, no idemo da ih svojim nastupom iznenadimo - istakao je Mirović.
Puno povrerenje u svoje saigrače ima i novi kapiten kluba, reprezentativac Gojko Pijetlović.
-Sjajni momci, veliki profesionalci su u ovom timu. Uloga kapitena je velika odgovornost, ali biti kapiten ovakvim igračima je i čast. Još ne znamo koliko možemo, koliko ne možemo, ali verujem da kvalitet posedujemo, da ćemo napredovati i imati još jednu sjajnu sezonu za VK "Šabac".
U subotu, od 19 sati "Jug" dočekuje "Šabac" u prvom kolu Regionalne A1 lige.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa