18. oktobar 2018.18. okt 2018.
POZIV ZA OBUKU:Znanjem do posla

POZIV ZA OBUKU:Znanjem do posla

Savet za rodnu ravnopravnost grada Šapca realizuje projekat ,,Znanjem do posla-razvojna šansa za žene iz vulnerabilnih grupa” koji je odobren od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena (UN WOMEN), a podržan od strane Evropske unije i Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Vlade Republike Srbije.
Projekat podrazumeva sprovođenje besplatnih obuka za nezaposlene žene, kako bi se povećale njihove kompetencije na tržištu radu, približile mogućnosti za pokretanje sopstvenog biznisa, dale smernice za reklamiranje i plasiranje roba i usluga.
Pozivaju se nezaposlene žene i devojke da uzmu učešće na petodnevnim obukama koje ćebiti organizovane u periodu 25.10. do 29.10.2018. godine u Šapcu, a za polaznice koje nisu sa teritorije grada biće obezbeđeni putni troškovi.
Prijavni obrazac za učešće na obukama može se preuzeti sa sajta grada Šapca www.sabac.rs i u kancelariji broj 24 na I spratu u Gradskoj upravi grada Šapca, ul. Gospodar Jevremova br.6.
Rok za podnošenje prijava je ponedeljak 22.10.2018. godine do 10 časova.
Za dodatne informacije, kontakt telefon je 015/364-118 i mejl adresa savetzarodnuravnopravnost@sabac.org

Ovaj projekat je podržan od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women) u okviru projekta “Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti”, koji finansira Evropska unija.
Savet za rodnu ravnopravnost grada Šapca

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa