Info

26. oktobar 2018.26. okt 2018.
Tešović: Da otežamo šampionu

Tešović: Da otežamo šampionu

Debi Darka Tešovića na klupi "Mačve" nije mogao biti teži. U prvoj utakmici u kojoj će predvoditi Šapčane, gostuje "Crvena Zvezda", aktuelni šampion, lider i sva je prilika budući prvak Srbije. Apsolutno je jasno ko je favorit, neopsporna je razlika u kvalitetu, kvantitetu, no baš zato ni motivacije neće nedostajati igračima "Mačve" da se pokažu u najboljem svetlu.
-Nema rezultatskog pritiska, ali nema ni predaje unapred. Oni su bolji, kvalitetniji, ali neka to pokažu na terenu. Teško je pripremiti taktiku protiv jakog rivala, no sa druge strane, posebna motivacija nije potrebna. Jak protivnik i nadam se pune tribine sve je što je neophodno da se pruži i više od maksimuma. Prethodne godine "Mačva" je igrala dva dobra meča ovde protiv Zvezde, napravila senzaciju u Kupu i igrači koji su mahom još tu, znaju da je moguće čudo, senzacija, iznenađenje i ja želim motivisan pristup, posvećemnu skoncentrisanu igru i veru u sopstveni kvalitet. Ukoliko sve to ukomponujemo biću zadoovljan, bez obzira na ishod. Protiv Spartaka je bilo sve dobro osim rezulta. Svako ima vrline i mane, tako i Zvezda- rekao je Tešović na klupskoj konferenciji za medije.
-Gostuje nam lider i najbolji tim lige. Za ovakve utakmice živimo, zbog ovakvih duela i svega što ih prati svako od nas je počeo da trenira fudbal. Sada treba da pokažemo koliko možemo i znamo, da se ne uplašimo, već da namučimo protivnika. Mi moramo verovati da možemo sve iznenaditi, no verujem da će publika biti uz nas samo ako pokažemo borbenost i želju, makar na kraju tri boda otišla u Beograd - dodao je provtimac Nenad Gavrić.
Utakmica startuje u nedelju od 16:30.
Prodaja karata je u subotu od 11 do 18, odnosnosno u nedelju od 10 sati do početka utakmice.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa