Info

11. novembar 2018.11. nov 2018.
AMSS: Moguća magla po kotlinama, slabiji intenzitet saobraćaja pre podne

AMSS: Moguća magla po kotlinama, slabiji intenzitet saobraćaja pre podne

BEOGRAD, 11. novembra 2018. (Beta) - Danas se očekuje slabiji intenzitet saobraćaja pre podne dok su popodne mogući zastoji, a magla može usporavati saobraćaj duž rečnih tokova i po kotlinama, najviše na jugu i jugozapadu zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Do 16. novembra do 19.00 izvodiće se radovi na redovnom održavanju kolovoza na auto-putu od petlje "Surčin" ka petlji "Ostružnica". Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

Danas će se do 14.30 časova izvoditi radovi na održavanju u srednjem pojasu deonice auto-puta od Sava Centra, u smeru prema Šidu. Radovi se izvode u srednjem pojasu sa pomeranjem. U toku izvodjenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom krajnjom desnom (zaustavnom) saobraćajnom trakom.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa