13. novembar 2018.13. nov 2018.
Prijateljstvo i zahvalnost

Prijateljstvo i zahvalnost

Rukovodioci tradicionalnog Krosa Radio televizije Srbije prigodnim poklonima i priznanjima zahvalili su se Šapcu za odličnu organizaciju jedne od trka finalne serije i ove jeseni i dodelili priznanje za grad sa najvećim brojem učesnika.
-U Šapcu smo odavno kao kod kuće, a dolazak je dolazak kod prijatelja. Ove godine umetničku sliku dobija samo grad koji je okupio najviše učesnika. Šabac je odavno siguran domaćin i radujemo se svakom novom susretu - istakao je osnivač Krosa Stevan Kovačević.
Goste je u Gradskoj kući ugostio predsednik Skupštine graad Šapca i predsednik OO Krosa u Šapcu Nemanja Pajić.
-Pokloni i priznanja su lepi, ali važnije i veće od svega je prijateljstvo koje nas veže i koje će dugo trajati. Svakako da računamo i naredne godine da budemo organizatori i mi smo već uhodana ekipa. Važnije od svega je da raste broj učesnika, da smo obogatili program trkom učenika Škole za decu sa posebnim potrebama - istakao je Nemanja Pajić.
Uz poklone uručene Nemanji Pajiću, zahvalnice su zaslužili i Dragan Vesković, nekadašnji atletičar, a sada velika pomoć u organizaciji, odnosno Dragan Nikolić, gradski većnik zadužen za sport.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa