15. novembar 2018.15. nov 2018.
Dve nagrade Regionalne privredne komore šabačkim firmama

Dve nagrade Regionalne privredne komore šabačkim firmama

Parlament privrednika Regionalne privredne komore Kolubarskog i Mačvanskog okruga u Valjevu je danas održao redovnu sednicu na kojoj su razmatrana neka aktuelna privredna pitanja i donet je plan rada za narednu godinu. Nakon toga su dodeljene nagrade za poseban doprinos razvoju privrede regiona i za regionalnog poslovnog lidera.Dodeljeno je ukupno pet nagrada, a dve su pripale šabačkim firma.
Nagradu Regionalne komore Valjevo za pojedince koja nosi naziv "Regionalni poslovni lider" dodeljena je Milenci Srećković, vlasnici građevinskog preduzeća "Set". Ovu nagradu dobija najviše dvoje privrednika godišnje za izuzetne rezultate na planu upravljanja i rukovođenja, što je doprinelo poslovnom uspehu člana komore koji imaju sedište na području komore.
Za poseban doprinos iz sektora usluga nagrađeno je privredno društvo "Eliksir grup", a nagradu je preuzeo Branimir Cvejić, menadžer finansija.
Nagrade su dobili još Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača, "Ep-Belt" iz Loznice i "Podgorina Frukt" iz Osečine.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa