Инфо

Берза

  • aero 1.803 ▲ 0,50%
  • dinnpb 3.460 ▼ -0,55%
  • impl 3.000 ⚫ 0,00%
  • niis 686 ▲ 1,03%
(16. новембар 2018.)

Зеленовић: Ружић не говори истину

Зеленовић: Ружић не говори истину
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић демантовао је наводе Министра за државну самоуправу и локалну самоуправу Бранка Ружића да су његова врата отворена за све представнике локалних самоуправа и да са свима има одличну сарадњу.
- Покушали смо на два састанка са господином Ружићем да отворимо ове теме које не муче само Шабац, већ све локалне самуправе - како се финансирају локалне самуправе, колики је број запослених, шта су локалне политике и како Српска напредна странка злопуторебљава власт. Нисам наишао на разумевање и ништа се није променило, ни после писама, ни после састанака - одговорио је Зеленовић.
Он је казао да Шабац није добио средства из буџетских резерви, као и да не постоје јасна правила и критеријуми по којима се новац дели локалним самоуправама. Додао је и да је Шабац добио 2,5 милиона из редовног финансирања, који су потом смањени за милион динара.
Подсећамо, Бранко Ружић је изјавио поменуто после скупа на којем су представници седам градова, међу којима и Шапца, потписали споразум о унапређењу доброг управљања и борби против корупције под покровитељством УСАИД-а.

Најновији број

13. децембар 2018.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa