Info

20. novembar 2018.20. nov 2018.
Nelt: Širenje poslovan i fokus na logističke usluge

Nelt: Širenje poslovan i fokus na logističke usluge

BEOGRAD, 20. novembra 2018. (Beta) - Kompanija Nelt, koja je obeležila 25 godina poslovanja, saopštila je da je u ovoj godini investirala 15 miliona evra u regionalno širenje integrisanih logističkih usluga.

"Liderska pozicija i uspesi koje ostvarujemo punih 25 godina rezultat su našeg konstantnog ulaganja u unapređenje usluga, primenu novih tehnologija, i investiranje u edukaciju i razvoj zaposlenih. U skladu sa principima etičnog, odgovornog i održivog poslovanja, planiramo širenje na nova tržišta i dalji organski rast. Pored toga, takodje smo fokusirani na projekte lokalne zajednice u domenu obrazovanja, zbog čega smo prepozanti kao važan član šire društvene zajednice", izjavio je Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe.

Kako navode, u godini u kojoj se obeležava značajan jubilej, izvršena je transformacija upravljačke strukture Nelt Grupe i prošireno je poslovanje na nova tržišta.
Nelt Grupa navodi da je nedavno započela poslovne operacije na tržištu Albanije, akvizicijom kompanije All Balkans Corporation iz Tirane.

Dalji planovi na albanskom tržištu usmereni su na razvoj ponude robe široke potrošnje i farmaceutskih proizvoda, kao i ulazak u sektor ugostiteljstva.

Nelt je, kako dodaju, ove godine sklopio i dva nova strateška partnerstva, započevši saradnju sa kompanijama Nektar i Nestle.

Takođe, na tržištima Zapadnog Balkana, započeta je i distribucija brenda Nutrino, proizvoda Fabrike dečije hrane - "Bejbi fud fektori", otvorenoj prošlog meseca u Dobanovcima. Radi se o partnerskoj grinfild investiciji vrednoj 34 miliona evra.

Kako navode, Nelt zapošljava 4.000 ljudi u 11 kompanija, na isto toliko tržišta u Jugoistočnoj Evropi i Africi.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa