23. novembar 2018.23. nov 2018.
Derbi za Nikolu!

Derbi za Nikolu!

Šabačke vaterpoliste sutra očekuje meč 6. kola Regionalne A1 lige. U Šabac dolazi nekadašnji šampion Evrope, kotorski "Primorac". Iako je reč o jakom rivalu, pobeda je cilj, zajednički su istakli trener Miodrag Mirović i igrač Nikola Marković, na redovnoj konferenciji za medije.
-Tim sastavljen od iskusnih, kvalitetnih i proverenih igrača. Loše su počeli, ali su se vratili sjajnim igrama u poslednja dva kola i prepustio bih im ulogu favorita. Naravno, to ne menja naš cilj. Napreduju i oni i mi, te verujem da nas očekuje težak i zanimljiv meč, verujem pred punim tribinama - rekao je Mirović.
-Škola "Primorca" je jedan od najboljih na svetu i ma kakve probleme da imaju, uvek imaju bazu iz koje stvore respektabilnu osnovu koju nadograde dobrim pojačanjima. Nadam se punim tribinama, sjajnoj atmosferi kao i uvek, a kada je tako, pružamo i više od maksimuma - dodaje Marković.
Meč startuje od 20 sati, a ovaj derbi ima i dimenziju humanosti. Sav prihod od ulaznica, kao i dobrovoljni prilog namenjeni su Nikoli Stakiću iz Mačvanskog Prnjavora.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa