Инфо

Берза

  • aero 783 ▼ -2,13%
  • dinnpb 3.500 ⚫ 0,00%
  • dnos 1.700 ⚫ 0,00%
  • fito 2.945 ▲ 1,06%
  • glos 299 ▲ 15,00%
  • gmon 2.900 ▲ 16,05%
  • niis 728 ▲ 0,41%
  • rso15122 110,88 ▲ 1,12%
  • tlvc 2.000 ▼ -20,00%
(23. новембар 2018.)

СЗС: Нашим програмом ћемо се залагати за транспаретно трошење народних пара

Фото: Глас Западне Србије

Фото: Глас Западне Србије

Гуча - Носилац лист Савеза за Србију - Савез за Драгачево Милан Радичевић и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић су данас у Гучисвој скуп почели једним перформансом са малином.

Зеленовић је показао паковање малина од 125 грама које у маркетима кошта 470 динара и упоредио са пакетом шећера и кафе који СНС даје грађанима.
„Откупна цена малине је била 110 динара, а погледајте продајну цену. Уместо да омогуће људима да живе од свог рада они зарађују на њиховој муци, а онда од тих пара купују ове пакете шећера и кафе које им дају као милостињу. То је скандал", истакао је Зеленовић.

Он је истакао да о Драгачеву треба да одлучују Драгачевци а не један човек.

„Не могу паре да се деле како мисли Вучић, оне морају да остане у Драгачеву јер оно треба да се развија. И грађани треба да се изјасне да ли желе да живе за милостињу или као домаћини. Да ли хоће да обезбеде себи да живите боље или да им неко да пакет сваке четири године пред изборе. Милан Радичевић може да вам обезбеди фин и пристојан живот у Драгачеву. Људи у Шапцу референдумима одлучују у шта ћемо да уложимо новац од пореза на имовину, тако може и у Драгачеву моћи ће и у Драгачеву”, рекао је Зеленовић.

Милан Радичевић истакао је да су данас од Небојше Зеленовића узели сва искуства у вођењу једне локалне смаоуправе како бу то уврстили у предизборни програм.
„Зеленовић је подржао нашу листу која ће на локалне изборе у децембру изађи под редним бројем четири. Већ смо са њим прешли већи део програмских активности, веома су драгоцена искуства за поједина буџетске ставке везане за порез на имовину за неку врсту референдума које нам је пренео везано за трошење народних пара. Ми се залажемо за потпуну транспаретност трошења народног новца јер је он новац народа”, казао је Радичевић.

Он сматра да се њихова листа разликује од осталих јер има програм, који је презентован у неколико кључних тачака.
„Првенствену у развијању инфраструктуре, повећању средстава везаних за пољопривредну сарадњу за привредом, подршку опстанку и останку младих људи у Драгачеву”, каже Радичевић.
Глас Западне Србије

Најновији број

16. мај 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa