30. novembar 2018.30. nov 2018.
"Zorka" - sedam decenija mlada

"Zorka" - sedam decenija mlada

Kajakaški klub "Zorka" obeležio je 70 godina postojanja večerašnjom proslavu. Nekadašnji i sadašnji članovi, klupsko rukovodstvo, predstavnici Kajakaškog saveza Srbije, Grada Šapca, različitih sportskih udruženja prisustvovali su prigodnoj proslavi u kojoj se klub osvrnuo na prethodne godine, a gosti su poželeli da dočeka i vek trajanja.
-Prošao sam sve u klubu, od takmičara, preko trenera, do predsednika, ostvario sam gotovo sve kajakaške snove, a ostao je samo jedan. Voleo bih da šabački kajak dobije svoj dom. Velika dostignuća već imamo, ali bi sa domom priča bila još kompletnija - ističe Velimir Aleksić, aktuelni počasni predsednik Sportskog saveza Šapca.
-"Zorka" je naš oslonac, klub koji je ponos svog grada, ali i ponos našeg saveza. Srećan rođendan i da još dugo trajate i ponavljate uspehe jer novih više ne može biti, osvojili ste već sve - dodali su rukovodioci Saveza.
-Nastavite da nas "mučite", nije lako obezbediti sredstva adekvatna uspesima koje postižete, ali smo ponosni na vas i zato i kažem da nastavite da nas mučite, slobodno, bićemo uz vas - rekao je gradski većnik Dragan Nikolić.
Proslavi su prisustvovali reprezentativci iz redova kluba, ali i nekadašnji članovi.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa