16. decembar 2018.16. dec 2018.
Putevi Srbije: Prohodni svi autoputevi i državni putevi prvog i drugog reda

Putevi Srbije: Prohodni svi autoputevi i državni putevi prvog i drugog reda

BEOGRAD, 16. decembra 2018. (Beta) - Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da su auto-putevi i svi državni putevi prvog i drugog reda prohodni, ali da se saobraćaj odvija otežano zbog snega, mestimične poledice i magle na deonicama duž rečnih tokova, kotlina, klisura i na mostovima.

"Ekipe putara reaguju u skladu sa razvojem situacije na terenu i rade na raščišćavanju snega čineći sve da se saobraćaj odvija na svim putnim pravcima", navodi se u saopštenju.

To preduzeće je navelo da se posebna pažnja čišćenju mosta "Gazela" i Beška, i autoputa preko prevoja Bubanj Potok, Begaljičkog Brda, prevoja "Mečka", puteva na Čestobrodici, Zlatiboru, Popadiji, Tresibabi, Svetinji, uspona Rušanj i Rudnik na Ibarskom putu, na Fruškoj Gori, prevoja Jaram na putu Berzeće-Kopaonik.

Državni putevi trećeg prioriteta, odnosno lokalni i seoski putevi biće očišćeni tek nakon što se u potpunosti očiste državni putevi prvog i drugog reda, dodaje se u saopštenju.

Iz "Puteva Srbije" apelovali su na sve učesnike u saobraćaju da na put ne kreću bez zimske opreme i da zbog loših vremenskih uslova budu posebno oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu uslovima na putu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa