19. decembar 2018.19. dec 2018.
NOVOGODIŠNjA AKCIJA INICIJATIVE SELO-GRAD I UM-A

DAROVI ZA DEČJE OSMEHE

Nakon potpisivanja sporazuma o saradnji Inicijative "Selo-grad" i Udruženja mladih "UM" Šabac, mladi Inicijative i “UM”-a organizovali su akciju prikupljanja slatkiša, igračaka i garderobe za najsiromašniju decu našeg grada. Akcija je trajala od 10. do 19. decembra, a građani koji su želeli mogli su da doniraju igračke, slatkiše i garderobu svakog dana od 16 do 18 časova, u prostorijama Inicijative "Selo-grad".
Kako bi usrećili mališane za novogodišnje praznike, 13. decembra ispred stare robne kuće organizovana je i akcija prikupljanja slatkiša, a mladi sugrađani imali su priliku da svojim drugarima nacrtaju novogodišnju čestitku.
- Veoma sam zadovoljna kako je protekla akcija. Posebno me raduje veliki broj naših sugrađana koji su se odazvali i pokazali saosećanje. Dečji osmeh nema cenu i treba da budemo svesni da naše malo nekome znači mnogo. Prikupljene igračke i garderobu predaćemo Udruženju "Humano srce Šapca", istakla je Anđela Simić, predsednica Udruženja mladih "UM" Šabac.
U ime „Humanog srca”, oragnizatorima se zahvalila Ružica Popović i istakla da je ponosna što u Šapcu postoje mladi ljudi spremni da iskažu saosećanje i solidarnost i svojim delovanjem obraduju mališane koji su najmanje krivi za tešku situaciju u kojoj se nalaze.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa