3. januar 2019.3. jan 2019.
Zelenović: U Strazburu sam branio građane Srbije i državu od političkog kriminala Vučićevog režima

Zelenović: U Strazburu sam branio građane Srbije i državu od političkog kriminala Vučićevog režima

Nebojša Zelenović, predsednik Zajedno za Srbiju, gradonačelnik Šapca i jedan od osnivača Saveza za Srbiju, povodom neistina i uvreda koje je juče izneo Aleksandar Vučić, izjavio je da je u Strazburu branio građane Srbije i državu od političkog kriminala koji sprovodi Vučićev režim.
Samodržac Vučić je razvlastio i ponizio institucije i od države napravio karikaturu. On je i policija i tužilac i državna bezbednost i sud. On bez stida i srama svakodnevno iznosi brutalne laži o svakome ko mu se politički suprotstavi. Ali car je go!
Desetine hiljada građana svake subote pokazuju da su sloboda i građanska hrabrost u Srbiji neuništivi. Pošteni izbori su način da u svoju zemlju vratimo normalan život. Panika u koju je samodržac došao posledica je nove realnosti, koju je pokret građanskog otpora diktaturi proizveo, a to je da više neće biti izbornog cirkusa kao do sada.
Greške petog oktobra neće se ponoviti i svako mora odgovarati za svoja nepičinstva, bilo da je na čelu države ili je po nečijem nalogu zloupotrebio institucuonalnu moć ili je zlikovački pucao u Olivera Ivanovića. Izborićemo se za Srbiju u kojoj će pravdu doneti slobodne institucije iza kojih stoji volja građana.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa