Info

14. januar 2019.14. jan 2019.
Danas oblačno sa padavinama

Danas oblačno sa padavinama

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, sa mešovitim padavinima, kišom i snegom, a kasnije će doći do delimičnog razvedravanja, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod i upozorio na mogućnost ledene kiše ujutro u centralnim i istočnim krajevima.
Duvaće umeren, povremeno jak vetar, severozapadni. Najniža temperatura u većini mesta kretaće se od nula do četiri stepena, na istoku i jugu od minus osam do minus četiri, a najviša dnevna od jedan do osam stepeni Celzijusa.
U Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno ujutro i pre podne sa kišom, zatim se očekuje prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Tokom dana nastaviće se topljenje snežnog pokrivača.
Duvaće umeren jugozapadni vetar, pre podne u skretanju na severozapad, povremeno jak. Najniža temperatura kretaće se od nula do četiri, a najviša dnevna oko osam stepeni Celzijusa.
Usled očekivanih biometeoroloških prilika kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim oboljenjima savetuje se oprez. Promenljivo raspoloženje, bolovi u kostima i poremećaj sna mogući su kod meteoropata.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa