14. januar 2019.14. jan 2019.
Najavljen novi protest PM "Za Niš bez straha"

Najavljen novi protest PM "Za Niš bez straha"

Pokret mladih "Za Niš bez straha" organizovaće novi protest "Stop teroru - za Niš bez straha #1od5miliona" u petak, 18. januara i tom prilikom biće ponovo zatraženo ispunjenje devet zahteva, iznetih na prvom protestnom skupu organizovanom prošlog petka.
Organizatori protesta potvrdili su agenciji Beta da neće biti promene i povećanja broja zahteva, mada ima predloga da to bude učinjeno.
Prema najavi Pokreta mladih, učesnici protesta će po okončanju skupa, čiji je početak zakazan za 18 časova, organizovati protestnu šetnju.
Pokret mladih "Za Niš bez straha" traži ostavku ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, gradonačelnika Niša Darka Bulatovića, oslobađanje zarobljenih medija i stvaranje nezavisnog regionalnog servisa u Nišu.
Zahtevi su i da se svi pružni prelazi u Nišu obezbede rampama i svetlosnom signalizacijom, da se stane na put partijskom zapošljavanju i da se rasvetle svi slučajevi paljenja automobila u Nišu.
Pokret mladih takođe traži da se zaustavi isključenje struje socijalno ugroženim građanima, da javni izvršitelji ne postupaju u sporovima koji se vode protiv socijalno ugroženih građana i da se Aerodrom, Elektrodistribucija i Regionalna privredna komora vrate gradu.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa