Info

16. januar 2019.16. jan 2019.
Neka tribine budu ispunjene, pozdravite pobednike Kupa!

Neka tribine budu ispunjene, pozdravite pobednike Kupa!

U svim segmentima dubrovački "Jug" je ispred Vaterpolo kluba "Šabac". Ima više iskustva u jakim mečevima, kvalitetniji tim, veći budžet, dužu tradiciju, više trofeja, više uspeha, ali ima jedan parametar gde se ovdašnji vaterpolo klub može svrstati u sam vrh regiona, u A1 ligi je apsolutno vodeći, to je poseta.
Nije Gradski bazen poznat samo po tome što su tribine gotovo uvek ispunjene, već što publika poznaje ovu igru i pune tribine daju veliku, gromoglasnu, nekada i ključnu podršku koja donosi mir u završnicama gde je prednost na strani domaćih, odnosno snagu za preokret.
Bazen u Dubrovniku je znatno veći, no poseta je mnogo slabija i baš atmosfera u Šapcu je ono sportsko što istovremeno privlači i plaši rivala. Gosti posle meča obično ističu da su retko ili nikada igrali u takvoj atmosferi.
Večeras gostuje jedan od najboljih evropskih klubova, večeras gostuje vbranilac titule, večeras gostuju neki od najboljih evropskih igrača, ali večeras ih dočekuju osvajači Kupa Srbije, dočekuju ih momci koje su Šapčani zavoleli i koji su brzo ušli u srca navijača i pre svega igrači koji nikada nisu izneverili kada je u pitanju borbenost i posvećenost.
Utakmica večeras ne sme se propustiti, suviše dobrog je u njoj, a vredi je pogledati i biti podrška, možda na putu do novog čuda Šapčana, ako ne, onda bar podrška zahvalnosti i posvećenosti koje pružaju igrači koji na svojim kapicama nose grb VK "Šabac".
Utakmica počinje večeras u 20 sati.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa