Info

20. januar 2019.20. jan 2019.
Sutra pretežno oblačno i uglavnom suvo

Sutra pretežno oblačno i uglavnom suvo

BEOGRAD, 20. januara 2019. (Beta) - U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i uglavnom suvo vreme, samo se ponegde, uglavnom u brdsko-planinskim predelima, očekuje provejavanje slabog snega, dok je na istoku i jugoistoku moguća i kratkotrajna kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus jedan do dva, najviša dnevna od jedan do pet stepeni Celzijusa.
U Beogradu će sutra biti pretežno oblačno, tokom većeg dela dana suvo, a uveče i tokom noći moguće je provejavanje slabog snega. duvaće uglavnom slab, severoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko jedan, a najviša dnevna oko tri stepena Celzijusa.

U Srbiji će naredne sedmice biti pretežno oblačno, do četvrtka mestimično sa kišom, na planinama i ponegde u nižim predelima sa susnežicom i snegom. Dnevna temperatura kretaće se oko prosečnih vrednosti.

Od petka do kraja narednog sedmodnevnog perioda biće osetno hladnije, mestimično sa snegom uz formiranje snežnog pokrivača u većini mesta, naročito u planinskim predelima. Od srede će biti vetrovito, sa umerenim i jakim vetrom, u planinskim predelima i olujnim istočnim i severoistočnim vetrom.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 21. januar 2019. godine:

Pojačana opreznost savetuje se cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima, kao i osobama sa respiratornim tegobama. Od meteoropatskih reakcija se mogu očekivati nesanica, neraspoloženje i slabija koncentracija.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa