4. februar 2019.4. feb 2019.
Proglašeni šampioni hipodroma

Proglašeni šampioni hipodroma

Dvogodac, protekle godine Magic Man, ždrebac, nepobeđen u Srbiji( pet startova, pet pobeda), vlasništvo Nike Šendeković i Dejana Vujičića, doneo im je najviše radosti, a Vujičiću je sinoć na velikoj "Konjičkoj zabavi", održanoj u Bogatiću uručeno najviše pobedničkih pehara. Trogodac godine je Atila Trlić, vlasništvo štale Trlić ( Života Jovanović). Starije grlo godine je Ornament, vlasništvo Konjičkog kluba "Kraišnik" iz Velike Plane. Najuspešniji jahač, protekle godine u Srbiji je Đorđe Perović, a trener Bojan Šendeković.
Ovom prilikom proglašeni su najuspešniji galoperi i urzčeni pehari njihovim vlasnicima na hipodromima u Bogatiću i Šapcu. U Bogatiću je najuspešnije dvogodo grlo Nigerija, vlasnika Slobodana Ulardžića. Najuspešniji trogodac je Alvin, vlasništvo AD Zobnatica, starije grlo Stameni Pik, vlasništvo Borislava Stevovića. Grlo u sulkama Marakeš, vlasnika Saše Kostadinovića. Najuspešniji džokej na ovom sportskom objektu, koji se obnavlja u prošloj godini je Milan Konkolj, a trener Bojan Šendeković.
Na Šabačkom hipodromu trogodac godine je grlo Krasiva, dvogodac Magic Man, starije grlo Ret Batler. Najbolji sulkaš je Kockar, vlasnik godine Dejan Vujičić, jahač Đorđe Perović, a trener godine po sedmi put, mladi Bojan Šendeković, sa ostvarenih 14 pobeda na hipodromu u Šapcu.
Svim vlasnicima su uručeni pehari, a zabava je trajala do kasno u noć.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa