12. februar 2019.12. feb 2019.
Naslovne strane za utorak, 12. februar 2019. godine

Naslovne strane za utorak, 12. februar 2019. godine

Naslovne strane za utorak, 12. februar 2019. godine


BEOGRAD, 11. februara 2019. (Beta) - Dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak, 12. februara, najviše pišu o napadu na vaterpoliste Crvene Zvezde u Splitu i o eventualnim vanrednim izborima u Srbiji.

BLIC - "Spasavao sam živu glavu da bih se vratio ćerkici", kaže vaterpolista Crvene Zvezde Aleksandar Kralj koji je prilikom napada u Splitu skočio u more. "Kosovo, protesti i rejtinzi odlučuju da li će biti izbora", o mogućnosti raspisivanja vanrednih izbora.

VEČERNjE NOVOSTI - "Izvršitelji uteruju dugove za porez", o predlogu da se izmene propisi zbog loše naplate na "lokalu". "Vikali su ubij četnika", o napadu na srpske sportiste u Splitu.

DANAS - "Nošenje makete vešala nije nikakvo krivično delo", list piše da Viši sud odlučuje po žalbi na pritvor od 30 dana Slobodanu Glišiću koji je na protestu "Jedan od pet miliona" nosio maketu vešala. "Vlast jeftinije gorivo najavljuje svaki put pred izbore", tragom najave da se vraćaju subvencije za dizel poljoprivrednicima.

POLITIKA - "SNS sledeće nedelje odlučuje o izborima", list piše o tome kada će vladajuća Srpska napredna stranka odlučiti da li će biti vanrednih izbora. "Silovatelj ponovo napao čim je izašao iz zatvora", o osudjeniku koji je bio bez nadzora nadležnih i nije imao obavezu da se javlja policiji ni Povereničkoj kancelariji Uprave za izvršenje krivičnih sankcija iako je u pitanju višestruki povratnik.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa