Info

18. februar 2019.18. feb 2019.
Šapčani slobodno i po svojoj volji izražavaju protest
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST GRADONAČELNIKA ŠAPCA:

Šapčani slobodno i po svojoj volji izražavaju protest

Povodom izjave ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da su zaposleni u upravi grada Šapca bili izloženi pritiscima da se pojave na protestu “ Jedan od pet miliona”, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović oglasio se saopštenjem:
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izneo je bezočnu laž saopštivši da su zaposleni u upravi grada Šapca prinuđeni da učestvuju u šabačkim protestnim šetnjama “Jedan od pet miliona”.

Svako, od više hiljada šetača u Šapcu, je slobodno i po svojoj volji iskazao protest protiv Vučićeve diktature.

Za razliku od ljudi koji građanski hrabro poručuju Vučiću da žele da žive u normalnoj državi, vlast je u 56 autobusa dovezla posetioce svog mitinga, koji je održan u četvrtak u Šapcu.

Pozivam ministra da me obavesti o svakom pojedinačnom slučaju bilo kog građanina, koji je zaposlen u upravi grada Šapca, a koji je bio izložen bilo kakvom pritisku da učestvuje u protestnim šetnjama "Jedan od pet miliona". Sa druge strane, potpuno sam siguran da će vrlo brzo doći vreme kada će mnogi koji učestvuju u mitinzima režima podeliti sa javnošću i nadležnim institucijama nevolje kojima su izloženi da bi protiv svoje volje bili uključeni u žalosni politički performans SNS-a i njenog predsednika Aleksandra Vučića.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa