23. februar 2019.23. feb 2019.
"TRČAO JE I SAMO JE PAO"

"TRČAO JE I SAMO JE PAO"




Blic (23.februar.2019) "Odjednom mu je pozlilo i samo je pao, svi smo prvo pomislili da je epileptičar, opisuje za "Blic" vlasnik teretane na Novom Beogradu tragediju koja se dogodila juče oko 13 sati, kada je Stefan Zečević (24) iznenada preminuo na traci za trčanje.

Stefan, student Mašinskog fakulteta rodom iz Šapca, preminuo je u jednoj teretani smeštenoj preko puta Studenskog grada, u Ulici Arsenija Čarnojevića.

- Dečko je bio na traci, nije čak ni trčao, nego je više hodao i odjednom je samo pao između dve trake za trčanje. Svi smo pomislili da je epileptičar. U pomoć mu je prvi pritekao student Medicinskog fakulteta koji je vežbao na traci do njega i pokušao da ga reanimira dok nije došla Hitna pomoć - priča vlasnik teretane.

Mladića je najverovatnije izdalo srce, ali će obdukcija pokazati da li je tako, kaže on, i dodaje da je Zečević živeo u Studentskom gradu, a da je odskora počeo da dolazi u teretanu.

- Svi momci koji ovde treniraju su dobri momci, za 24 godine nikad nisam imao nijedan incident. Pored njega, ovde dolaze još desetorica mladića koji su iz Šapca, ali ga ne poznaju. Makar da znam koja mu je adresa u Šapcu, pa da odem do njegovih roditelja i da im izjavim saučešće - priča vlasnik.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa