Инфо

Берза

  • aero 1.711 ▲ 0,94%
  • dinnpb 3.425 ⚫ 0,00%
  • jesv 5.050 ⚫ 0,00%
  • niis 687 ⚫ 0,00%
(24. децембар 2017.)

Локални избори у пет општина

Локални избори у пет општина
У пет општина у Србији, у Неготину, Пећинцима, Прешеву, Костолцу и Мионици данас ће бити одржани избори за одборнике у локалном парламенту.
Бирачка места биће отворена у 7 часова, а затварају се у 20 часова.
У Неготину на 72 бирачка места право гласа има 39.431 бирача који ће бирати одборнике са четири листе: "Александар Вучић-Српска напредна странка - Социјалистичка партија Србије-Ивица Дачић", "Демократска странка-прим.др Момир Петковић Мома", "Уједињена сељачка странка - Драгослав Цветковић" и "Неготин без корупције".
На изборима у Прешеву право гласа има 38.751 бирач, гласа се на 38 бирачких места за одборнике са седам листа.
Учествују листе "Алтернатива за промене", "Демократска партија Албанаца-Рагми Мустафа", "Демократска унија Албанаца-Насер Азири", Група градјана "Реформа за промене Демократске партије Албанаца-Сами Саљиху", "Партија за демократско деловање-Адита Синани", "Демократска унија долине-Скендер Дестани", "Александар Вучић-За Србију јединствено" и изборна листа "Демократска партија-Џелал Мемети".
У општини Пећинци градјани ће бирати одборнике са шест изборних листа: "Александар Вучић-СНС-СПС-Ивица Дачић", "ЛДП-Борисав Костић", "СРС-Др Војислав Шешељ", "Достојанствено, без страха-Бата Марковић-ДС и ЛСВ", "Јединствена Србија-Драган Марковић Палма" и изборна листа "За Пећинце без корупције".
У Пећинцима право гласа има укупно 15.996 бирача, гласа се на 30 бирачких места.
На изборима у Мионици 11.464 бирача моћи ће да гласа на 38 бирачких места, а учествују четири листе. Прва на гласачком листићу је листа СНС, друга ДС, трећа коалиција СПС-ЈС-СРС, а четврта је ПУПС.

Најновији број

8. новембар 2018.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa