7. mart 2019.7. mar 2019.
Tešović: Još verujem u svoj tim

Tešović: Još verujem u svoj tim

Darko Tešović nije bio ni zadovoljan, ali ni nezadovoljan posle novog remija bez golova "Mačve" u Super ligi. Iako je problem neefikasnosti jasno vidljiv, šef struke u klubu ističe da osvajanje svakog boda znači mnogo, a o tome, ističe Tešović, svedoči tabela gde su "crveno - crni", posle jučerašnjih utakmica na istom odstojanju od najugroženijih.
-Svaki bod je jako važan, skupljamo ih i kada već plasman u plej of nije realan, a svakako posle remija sa "Dinamom" nije, svaki bod je važan kako bi imali miran plej aut, bez strepnje po pitanju opstanka. U prvom poluvremenu smo prihvatili tuču, ne oštru igru, već tuču i nervozu, što je uticalo na naše izdanje. U nastavku smo pokazali mnogo više, opet smo stvarali prilike, no nismo ih realizovali. To je ste problem, ali još verujem da će i taj segment dati rezultate uskoro. Naredni meč nam je jednako važan kao ovaj - rekao je Darko Tešović, trener "Mačve".
Šapčani u poslednja tri meča nisu primili gol, ali u poslednjih pet nisu zatresli mrežu rivala, dok su šest utakmica u nizu bez pobede.
Na tabeli Šapčani su deseti, uz sedam bodova više od ekipe "Zemuna", prve u zoni ispadanja iz elite.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa