14. mart 2019.14. mar 2019.
Bolje nije moglo

Bolje nije moglo

Završen je najmasovniji do sada Sajam poljoprivrede u Šapcu. Tokom petka i subote 130 izlagača predstavilo se posetiocima u najboljem svetlu. Neki od njih došli su prvi put, dok neki drugi izlažu svih 11 godina. Nikada više i poseta. Procenjuje se da je ove godine broj premašio 9.000.
Za više od 30, uglavnom velikih, izlagača ove godine nije bilo mesta. Kada su sa 18 izlagača počeli da organizuju ovu Manifestaciju Radio televizija “As” i Grad Šabac nisu mogli ni da naslute da će ovaj Sajam postati najveći u Srbiji posle Novosadskog. Ove godine prvi put je u Šapcu bila i delegacija iz inostranstva, predstavnici Ministarstva poljoprivrede Severne Makedonije.
Prevaziđena očekivanja organizatora
-Prezadovoljni smo i to je jedini utisak posle Sajma. Brojni izlagači su se javili da se zahvale na dobroj organizaciji, a mnogi već rezervišu učešće za sledeću godinu. Poslužilo nas je i vreme, tako da su posetioci mogli da uživaju i u svim sadržajima van Hale tokom čitavog održavanja Sajma. Broj posetilaca premašio je sva naša očekivanja. Mnogi su nam poželeli da Sajam sledeće godine bude još veći, ali to je nemoguće zbog prostora. Najvažnije nam je da su i ove godine i izlagači i posetioci otišli zadovoljni, jer zbog toga sve ovo i radimo, kaže Dragiša Granić u ime organizatora RTV “As”.
opširnije u štampanom izdanju

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa