14. mart 2019.14. mar 2019.
Ponosan sam
MIODRAG MIROVIĆ – TRENER VK „ŠABAC“

Ponosan sam

Svaki bod smo zaslužili, zaradili. Sledimo svoj plan, težimo najvišem. Do uspeha vodi sinergija uprave, stručnog štaba, igrača i navijača. Protiv Mornara kao da je ključna utakmica
Tako je to u sportu. Privodeći jednu priču srećnom kraju, dospevate na prvi pasus nove, sa željom da njen kraj bude sličan. Priča Vaterpolo kluba ŠABAC koja zadivljuje region proteklih godina, otvorila je novo poglavlje prethodnog leta. Nisu znali navijači šta ih čeka u njemu, ali su krajevi bili idealni. Na koncu kup storije stajao je trofej, dok je svršetak A1 dela slavio opstanak.
-Ponosan sam na igrače, na svoj stručni štab. Ostvarili smo velike rezultate čija će vrednost biti sve izraženija. U sportu se meri rezultat, to znamo svi, no mali deo puta do velikog cilja je vidljiv. Klub je živ organizam, svi smo delići koji žive svaki dan, zajedno, složeni pojedinačno, a opet segmenti jedne celine koji moraju da sarađuju kako bi klub napredovao. Ponosni na ostvareno, no ne želimo da stanemo – analizira ukratko dosadašnji tok sezone trener vaterpolista ŠAPCA Miodrag Mirović.
opširnije u štampanom izdanju
D. Blagojević

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa