15. mart 2019.15. mar 2019.
Pobeda za miran plej aut

Pobeda za miran plej aut

U Šapcu sutra gostuje "Proleter" iz Novog Sada, ekipa koja nosi epitet "najprijatnijeg" iznenađenja Lige i tim koji je jako blizu plasmana u plej of. Noovsađane dočekuje "Mačva" posle važne pobede u Bačkoj Palanci. Šapčani imaju šest bodova manje od sutrašnjeg protivnika i četiri od prve ekipe u plej of zoni, te trijumf čuva "crveno - crne" u plej of trci, no kako je raspored u poslednja tri kola izuzetno težak za "Mačvu", potencijalni bodovi sutra bi, pre svega, doneli mirniji plej aut.
- Izuzetno težak meč je pred nama i izuzetno važan. Mi skupljamo bodove, uvek ulazimo sa istim ambicijama. Upoznajemo goste, cenimo, ali mislimo o nama. U Palanci smo pokazali da umemo, možemo i kada imamo dva igrača manje na terenu. Idemo na pobedu svaako, svaki bod je važan - istakao je Tešović, trener Šapčana na zvaničnoj klupskoj konferenciji za medije.
Zbog kartona ne može računati na: Obrovca, Tošića i Adamovića.
-Verujemo u pobedu. Tokom sezone su Novosađani pokazali da pripadaju Super ligi, gornjem delu, ali kao i svi, mane imaju i oni, na nama je da ih iskoristimo, nadamo se uz veliku podršku navijača - dodao je iskusni Igor Ristivojević.
Utakmica počinje sutra (subota) u 18 časova.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa