15. mart 2019.15. mar 2019.
Deset godina humanosti

Deset godina humanosti

Fond „Humano srce Šapca“ proslavio je danas svoj deseti rođendan. Skupu organizovanom povodom obeležavanja jubileja prisustvovali su predstavnici šabačke lokalne samouprave, brojni donatori, saradnici i prijatelji Fonda.
-Zajedno smo pokazali da Šabac nije grad propuštenih prilika i da brine o svakom ugroženom građaninu i svakom ugroženom detetu. Dokazali smo da nismo fondacija praznih reči, niti nekakva kvazi organizacija, već da smo životni, suštinski i istiniti- rekla je u svom pozdravnom Ružica Popović osnivač, inicijator i realizator svih akcija Fonda “Humano srce Šapca.

Gostima se, u ime grada, obratio i graonačelnik Šapca Nebojša Zelenović koji je Ružici Popović zahvalio na trudu, zalaganju i svemu što čini da niko ne ostane zaboravljen.
-Dokle god smo ljudi i imamo razumevanja jedni za druge, dokle god shvatamo šta je u životu najvažnije, do tad i postoji način da se nekom pomogne.Kao što su privrednici grada Šapca na nedavno održanom privrednom Savetu doneli odluku da pomažu rad javnih preduzeća , mnogi od tih privrednika su danas ovde sa nama, tako i Ruža Popović i njena fondacija pomažu institucijama ovog grada da budu bolje, imaju više razumevanja, imaju drugačiji pristup, vide stvari iz nekog drugog ugla.To što postoji u našem gradu je retkost,i na to sam ponosan- istakao je gradonačelnik Zelenović.


Ovom prilikom uručena je i jednokratna pomoć deci bez jednog roditelja iz šabačkog kraja.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa