20. mart 2019.20. mar 2019.
Simonović više nije na čelu Grocke

Simonović više nije na čelu Grocke

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju (SzS) u Skupštini Beograda Nikola Jovanović izjavio je danas da je Skupština opštine Grocka konstatovala ostavku Dragoljuba Simonovića na mesto predsednika te opštine.
"Dobili smo informaciju da je njegova ostavka konstatovana, da više nije predsednik opštine Grocka. Njegova prava destinacija mora biti Zabela", rekao je Jovanović novinarima ispred zgrade opštine Grocka.
Jovanović je rekao da Simonović, koji je optužen da je nalogodovac paljenja kuće novinara Milana Jovanovića, danas politički odgovora i da se nada da će odgovarati i krivično.
Ispred zgrade Skupštine opštine Grocka okupilo se nekoliko desetina pristalica SzS ali i simpatizera Srpske napredne stranke (SNS), a uzvikuju se različite parole poput: "Boško, fašisto", "Gde su vam testere", "Lopovi, lopovi", itd.
"Doveli su ove ljude kao podršku čoveku koji se bavio kriminalom u svojoj opštini i koji je preko policajca naručivao ubistvo Milana Jovanovića. Sram bilo odbornike vladajuće većine koji ga već dva meseca smenjuju", kazao je Jovanović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa