21. mart 2019.21. mar 2019.
Javni poziv za dodelu sredstava za podsticaj zapošljavanja

Javni poziv za dodelu sredstava za podsticaj zapošljavanja

Danas je raspisan Javni poziv za dodelu sredstava za podsticaj zapošljavanja žena starijih od 60 i muškaraca starijih od 62 godine, kao jedna od mera podrške zapošljavanju u gradu Šapcu. Sredstva za podsticaj novog zapošljavanja ovih kategorija stanovništva namenjena su za refundiranje doprinosa i poreza, na bazi najniže mesečne neto osnovice, poslodavcima koji svoju delatnost obavljaju na teritoriji grada Šapca. Za ovu meru iz budžeta grada Šapca planirano je 15 miliona dinara, a sredstva se dodeljuju mesečno, za period od godinu dana.

Pravo učešća na konkursu imaju privredni subjekti, odnosno preduzetnici i privredna društva, koji svoju delatnost obavljaju na teritoriji grada Šapca, za novozaposlene radnike, koje angažuju isključivo sa teritorije grada Šapca.

Zahtev za dodelu sredstava se podnosi na adresu: Grad Šabac – Komisija za dodelu sredstava za podsticaj zapošljavanja, ul. Gospodar Jevremova br. 6, 15000 Šabac, preporučenom pošiljkom ili lično, na Jedinstvenom šalteru Gradske uprave.

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, opredeljenih za ove namene.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa