25. mart 2019.25. mar 2019.
EKOLOŠKI AKTIVIZAM U ODBRANI REKA
Udruženje omladine grada Šapca organizuje seminar

EKOLOŠKI AKTIVIZAM U ODBRANI REKA

Povodom obeležavanja Svetskog dana voda - 22. marta, Udruženje omladine Grada Šapca održaće seminar "EKOLOŠKI AKTIVIZAM U ODBRANI REKA”, u petak, 29. marta u 12 čsova, u Centru za stručno usavršavanje Šabac.
O aktuelnim ekološkim problemima na teritojiri Grada Šapca i predlozima za rešavanje postojećih izvora zagađenja, kao i preventivnim merama zaštite životne sredine i unapređenju kvaliteta života govoriće Danijela Gavrić, master analitičar zaštite životne sredine.
Na seminaru će se učestvovati predstavnici Zavoda za Javno zdravlje Šabac, JKP “Vodovod”, VP “Sava”, profesori Visoke Poljoprivredne i Visoke medicinske i poslovno tehnološke škole Šabac, Nikola Popović, student prodekan Šumarskog fakulteta u Beogradu i predstavnici parlamenta visokih škola.
Cilj ovakvog načina obraćanja javnosti je da se skrene pažnje na sve prisutnije probleme zagađenja životne sredine i pokrene aktivizamm građana, pre svega mladih, u zaštiti i očuvanju prirode, kažu u Udruženju omladine Grada Šapca. Ovo udruženje je i nastalo kao izraz potrebe da mladi artikulišu probleme sa kojima se suočavaju u potrazi za partnerima u lokalnoj zajednici koji bi doprineli njihovom rešavanju, kaže Nemanja Cvetić, predsednik.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa