28. mart 2019.28. mar 2019.
Najopasniji kao autsajderi

Najopasniji kao autsajderi

- "Nais" je vrlo ozbiljna ekipa i svaka opuštenost u subotu može biti kobna po nas. Protiv "Budve" i "Solarisa" su pokazali svoju snagu, a koliko su onda, toliko su i sada autsajderi, možda i veći i zato su opasni. Iskusan tim, oslobođen rezultatskog pritiska je potencijalna "mina" uvek i na nju ne smemo "nagaziti". Kvalitet je na našoj strani svakako, no moramo pristupiti maksimalno ozbiljno duelu kako ne bi bilo problema - istakao je pomoćni trener VK "Šabac" Nemanja Ličanin na redovnoj konferenciji za medije kluba pred start plej ofa i gostovanje niškog "Naisa" u subotu.

-Osvojili smo Kup i naravno da želimo titulu, ona je cilj, ali nismo mi prvi favoriti, već "Crvena Zvezda". Pokazali smo da možemo i protiv njih i protiv "Partizana", tako da ne bežimo od statusa takmaca za zvanje šampiona. Idemo meč po meč, trenutno razmišljamo samo o Nišu - dodao je Marko Bolović.

Meč prvog kola Super lige za vaterpoliste, u kome se sastaju "Šabac" i "Nais" zakazan je za subotu, od 20 časova na Gradskom bazenu.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa