29. mart 2019.29. mar 2019.
Drugog aprila otvorena vrata Kuće dobre volje
RAZGOVOR SA POVODOM: JELENA MILOŠEVIĆ, DIREKTORKA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD ŠABAC

Drugog aprila otvorena vrata Kuće dobre volje

„U saradnji sa Šabačkim udruženjem za pomoć osobama sa autizmom i Specijalnom školom Sv. Sava, a pod pokroviteljstvom Grada, 2. april će i ove godine biti obeležen različitim programima na više lokacija u gradu i trajaće tokom čitavog dana. Naš Centar za socijalni rad ove godine poziva predstavnike lokalne zajednice – institucija, ustanova, udruženja i medija u obilazak naše „ Kuće dobre volje“ i druženje sa korisnicima Dnevnog boravka i Ustanove za decu i mlade sa smetnjama u razvoju, koja ove godine proslavlja mali jubilej, pet godina postojanja“, najavila je direktorka CSR Šabac
Svetski dan osoba sa autizmom obeležava se 2. aprila. Tim povodom, kao i svake godine na ovaj datum šabački Centar za socijalni rad organizuje niz aktivnosti u našem gradu kao izraz podrške, razumevanja i prihvatanja različitosti. Istog dana, Smeštaj za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju, u Kasarskim livadama obeležava pet godina postojanja. Poklapanje dva značajna datuma iniciralo je ideju da šabačka „Kuća dobre volje“ tog dana u 12 sati otvori svaoja vrata za sugrađane i druženje sa korisnicima Dnevnog boravka i Ustanove.

O položaju osoba sa autizmom u našem gradu i planiranom programu za obeležavanje 2. aprila, razgovarali smo sa direktorkom Centra za socijalni rad u Šapcu Jelenom Milošević.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa