29. mart 2019.29. mar 2019.
Ni lako, ni izvodljivo
GOJKO PIJETLOVIĆ, KAPITEN VK „ŠABAC“

Ni lako, ni izvodljivo

Dva od tri cilja pred sezonu ispunjena. Mnogo faktora odlučuje o šampionu. Liga će biti izjendačenija nego što deluje
Teško je snove kontrolistai, velike želje same naviru i kada razum i iskustvo pokušavaju da ih smire, poletna mašta kroji neke svetove u koje nas zove bar na neki trenutak, da se izgubimo, u lutanju uživamo.

Pobednici Kupa Srbije, vaterpolisti ŠAPCA najbolji su srpski klub u Regionalnom takmičenju, počinju Super ligu sa druge pozicije, ali uz ulogu favorita, jer ih čekaju mečevi protiv ekipa iz A2 lige. Zamišljaju u klubu novo istorijsko dostignuće, bolje od prošlosezonske treće pozicije. Na velike snove nije imun ni kapiten, čovek koji je osvojio gotovo sve trofeje klupskog i reprezentativnog prefiksa, no istovremeno ističe da je jedini pravi put „hodati korak po korak“, svojom stazom.

-Dva od tri takmičenja smo priveli kraju na pravi način. Super liga je naredni izazov i samo smo njoj posvećeni. Rezultati govore da smo jedni od favorita. Uveren sam da je liga izjednačenija nego što mnogima deluje i zato znam da nema apsolutno razloga da se bilo koga plašimo, ali ni osnova da nekoga potcenimo – „spušta loptu“ reprezentativac iz redova ovdašnjeg kluba Gojko Pijetlović.

opširnije u štampanom izdanju

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa