29. mart 2019.29. mar 2019.
Pogrešna osoba na željenom mestu mnogih muškaraca
SAJAM AUTOMOBILA IZ ŽENSKOG UGLA

Pogrešna osoba na željenom mestu mnogih muškaraca

Dizajnerska rešenja mame uzdahe i onih koji se u automobile ne razumeju. Većina eksponata nedostižna prosečnom građaninu Srbije, ali zvanični zastupnici svetskih brendova za naše kupce spremili primamljive pakete otplate. Sajamske kapije otvorene do 31. marta
Poštovani čitaoci, noseći se obavezom da napišem izveštaj sa aktelnog 54. Međunarodnog sajma automobila suočila sam se sa velikom nedoumicom. Unutrašnjim konfliktom da li da se ograničim na šturo novinarsko nabrajanje viđenog, što bi se u mom slučaju baziralo na puko navođenje podataka iz dnevnih novina, ili se u potpunosti izložim i pred vas iznesem svoje naijskrenije utiske o najstarijem i najreprezentativnijem događaju u sektoru automobilske industrije kod nas.

Prva opcija iako sigurnija i brža, mi se učinila preterano dosadnom i nadasve neiskrenom, no najubedljiviji razlog da se ne upustim u recikliranje objavljenog je činjenica da prva ne bih odvojila vreme da čitam nešto što se već pojavilo u svim medijima. Te, iako je druga solucija “klizav teren” sa podjednakim rizikom navlačenja gneva pripadnika oba pola koji se u ovu oblast razumeju, prevagnu ideja da vam u narednim redovima predočim viđenje Sajama automobila iz ugla žene čije znanje o istim potvrđuje sve muške predrasude o damama za volanom, a vrednosni sud o performansama četvorotočkaša se nalazi na rasponu od”ružaaaaan” do “leeep”.

Opširnije u štampanom izdanju.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa