29. mart 2019.29. mar 2019.
Ne idemo samo kao posmatrači

Ne idemo samo kao posmatrači

Fudbalere "Mačve" očekuje sutra duel protiv lidera, aktuelnog šampiona i prvog favorita za titulu, "Crvene Zvezde" u Beogradu. Jasno je ko je apsolutn favorit na srpskoj "Marakani", ali, prema rečim trenera Darka Tešović, njegovi igrači ne idu u prestonicu kako bi bili statisti, već u želji da se pokažu u što boljem svetlu i dokažu da mogu da pariraju i Zvezdi.
-Ovo je najlepša utakmica za igrače. Nema pritiska, nema imperativa, a motiv je najveći mogući. Oni će igrati protiv šampiona, učesnika Lige šampiona. Jedina moja želja je da pokažu koliko mogu, da ih ne "pojede" trema, što je najveći problem u ovakvim duelima. Ne možemo najavljivati otvorenu igru, nadigravanje, to nije realno, ali možemo da najavimo igru koliko nam domaćin dozvoli - istakao je Tešović na klupskoj konferenciji za medije.
FOTO: Mocart sport

Tešovića očekuje duel i sa nekadašnjim saradnikom, kumom, Vladanom Milojevićem.
-On je u Srbiji postigao sve što se može postići i zato je inspiracija svima, tako i meni. Kao što je njemu bio cilj da nadmudri Klopa, tako je i meni da nadmudrim njega. Način na koji to verujem da mogu uraditi znaju igrači. Moje je da im predočim to, a njihovo da sprovedu na terenu. Ukoliko urade sve, sigurno da neću imati zamerku, bez obzira na rezultat. Naravno, na rečima je sve to mnogo lakše nego na delu.
Duel je zakazan za subotu, od 19 časova uz direktan prenos na TV Arena sport.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa