3. april 2019.3. apr 2019.
Niš u Šapcu

Niš u Šapcu

Večeras će u Šapcu gostovati ekipa sa najdužim nizom pobeda u Super ligi. U 29. kolu elitnog fudbalskog takmičenja u Srbiji, fudbaleri šabačke "Mačve" dočekaće niški "Radnički". Nišlije su druge na tabeli i imaju 11 uzastopnih pobeda.

Prethodne sezone ovi rivali su odigrali dve utakmice, a ove jednu. Nišlije nisu imale problema u duelima odigranim na stadionu "Čair", međutim, još se pamti utakmica iz leta 2017. godine odigrana u Šapcu. "Radnički" je poveo golom Pavkova, aktuelnog napadača Zvezde, izjednačio je sredinom drugog dela Bojan Matić, danas okosnica napada Vojvodine, no meč je "posebnim" učinio arbitar Majo Vujović. Čitav duel je sudio jako loše, meč je produžio iznad svake logike, a konačan rezultat je postavljen u 97. minutu kada je Stevanović šutirao posle odbijene lopte, a usled gužve ispred njega, loptu nije video ondašnji golman Šapčana Nenada Filipovića i usledio je "muk" na tribinama i slavlje Nišlija.

-Ovo je izazov za nas i drago mi je što u kratkom roku igramo protiv vodećih ekipa. Nadam se pristupu mojih igrača kao u utakmici protiv Zvezde, verujem u tim i verujem da možemo prekinuti niz "Radničkog". Uz mnogo navijača biće lakše - istakao je trener Darko Tešović.

Meč počinje od 18 časova.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa