10. april 2019.10. apr 2019.
Naslovna strana za sredu, 10. april

Naslovna strana za sredu, 10. april

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu pišu o protestu "Jedan od pet miliona" najavljenom za 13. april, o saopštenju sa zajedničke sednice kolegijuma Vojske Srbije i Ministarstva odbrane i o drugim temama.

BLIC - "Sud preinačio kaznu vodji Nacionalnog stroja", list piše o odluci Apelacionog suda u Novom Sadu da oslobodi vodju neonacističkog pokreta Nacionalni stroj Gorana Davidovića. "Zvezda u Evroligi interes države", list piše o izjavi predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića.

ALO - List piše o protestu najavljenom za subotu: "Spremaju 'Majdan' u Beogradu".

VEČERNjE NOVOSTI - O saopštenju posle zajedničke sednice kolegijuma Vojske Srbije i Ministarstva odbrane, list piše pod naslovom "Državnog udara ovde neće biti". "U Grčku na letovanje novim autoputem", list piše o gradjevinskim radovima na Koridoru 10.

DANAS - "Kampovanje ispred Skupštine nije opcija", list piše o protestima "Jedan od pet miliona". "Djilas dobio pet presuda protiv vlasti, napadi i uvrede ne prestaju", list piše o odluci suda po kojoj ministar finansija Siniša Mali mora da plati 150.000 dinara lideru Saveza za Srbiju Draganu Djilasu zbog povrede ugleda i časti.

INFORMER - List piše o dolasku poznatog lanca kafeterija Starbaks kompanije u Srbiju, kao i da će naziv kompanije biti ispisan na ćirilici.

KURIR - "Jutka dao kumu državni plac na Kopaoniku da pravi kafanu" o navodima da je bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka dao svom kumu zemljište na ski-stazama. List piše da i o nastavku serija mafijaških likvidacija u u Johanezburgu "Ubijen još jedna Srbin u Južnoj Africi".

POLITIKA - "Vučić: Važno je da svi poštuju teritorijalni integritet Srbije", list prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koju je dao novinarima u Mostaru. "Raspisali izbore da bi zauzeli sever KiM", o odluci prištinskih vlasti da raspišu izbore za predsednika u četiri opštine na severu Kosova.

SRPSKI TELEGRAF - Pod naslovom "Kalinić traži nagodbu" list piše o tome da će glumac i voditelj Milan Kalinić koji je učestvovao u incidenti tokom derbija u hali "Pionir" najverovatnije tražiti nagodbu o priznanju krivice.
Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa