12. april 2019.12. apr 2019.
Mi se pitamo

Mi se pitamo

U derbiju drugog kola Super lige za vaterpolista, igrači "Šapca" dočekuju sutra kragujevački "Radnički". Biće ovo meč ekipa koje su ove sezone već igrale u finalu Kupa Srbije i koje su sa vodećih pozicija počele Super ligu.

Na tabeli je u međuvremenu došlo do promena, lider je Crvena Zvezda ispred Kragujevčana i Šapčana, ali vicešampioni imau meč više odigran, te to nije realan prikaz. Iako gostuje jedan od najkvalitetnijih rivala u Srbiji, tim koji je igrao niži rang Regionalne lige, ali je pobeđivao i Zvezdu i Partizan, u Kupu, odnosno Super ligi, u taboru "Šapca" uvereni su da od njihovog nastupa zavisi uspeh, posebno kada igraju pred domaćom publikom.

-Odličan su tim, imaju kvalitetne strance, igrače iz mlađih kategorija koje su prethodnih godina dominantne u Srbiji, imaju trenera koji ima iskustvo rada u reprezentaciji, tako da neće biti nimalo lako. Ipak, uveren sam da je kvalitet naša prednost i da naša posvećenost, koncentracija i poštovanje dogovora krije sve što treba da se ostvari pobeda. Važno je da ne žurimo, da ne dozvolimo nervozu i držimo meč pod kontrolom, što je mnogo lakše uz podršku sa tribina. Želimo da budemo najbolji i u svakom meču moramo da težimo pobedi baš zbog toga - rekao je kapiten Gojko Pijetlović na klupskoj konferenciji za medije.

Utakmica startuje u subotu od 20 časova.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa