12. april 2019.12. apr 2019.
Pobeda je imperativ

Pobeda je imperativ

Šabačka "Mačva" sutra, do 19 časova, dočekuje na svom stadionu ekipu "Dinama" iz Vranja. Ovo je prvo plej aut kolo, odnosno 31. ukupno.

Pred start poslednjih sedam kola, Šapčani imaju šest bodova više od Vranjanaca i prilično su sigurni u ovom trenutku. Uz solidan saldo bodova, odigraće i meč više na domaćem terenu. Ipak, ukoliko ne budu svakom meču pristupili kao bitnom u ostvarenju ciljeva, situacija lako može da se promeni na lošije, ali je trener Darko Tešović, uveren da se to neće dogoditi. Ovo je istakao na zvaničnoj konferenciji za medije šabačkog superligaša.

-"Dinamo" ume i pozitivno i negativno da iznenadi ove sezone. Mačva je odigrala dva teška meča protiv njih, nije bila uspešna i sada sam uveren da imamo sve što je potrebno da konačno ostvarimo i trijumf protiv njih. Teren i vreme će biti nepovoljnije, ali i to može da bude odgovarajuće. Naše je da pobedama što pre i matematički osiguramo opstanak, te je i sutra imperativ osvajanje tri boda - dodao je Tešović.

Uverenost u uspeh iskazao je i mladi prvotimac Branislav Marković.

-Imaju kvalitetne pojedince, imaju veliku želju, uvek su borbeni, na granici grubosti, a nisu preneli mnogo bodova u plej aut i potrebne su im pobede kako bi opstali. Nema sumnje da će oni pružiti sutra i više od maksimuma, no mi smo kvalitetniji i ako mi odigramo na svom nivou, ne može sav njihov trud zaustaviti nas na putu uspeha. Nadam se podršci sa tribina, jer nam je neophodna da što pre, svi zajedno, obezbedimo i treću sezonu u eliti za našu "Mačvu - poziva mladi vezista.

Meč je zakazan za subotu, od 19 sati na stadionu Mačve.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa