Info

15. april 2019.15. apr 2019.
Otvoren konkurs SKGO za najbolje medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi

Otvoren konkurs SKGO za najbolje medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) raspisala je danas konkurs za najbolje medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi, u okviru programa "Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU druga faza" koji finansira Vlada Švedske.

Konkurs pod nazivom "Drugačije od drugih" namenjen je novinarima lokalnih, regionalnih i nacionalnih medija, a otvoren je do 15. oktobra, navedeno je u saopštenju SKGO.

Novinari mogu konkurisati prilozima u štampanoj ili onlajn formi, kao i radio i televizijskim prilozima.

Teme konkursa su evropske integracije, zaštita životne sredine, unapređenje poslovne klime, prevencija i upravljanje vanrednim situacijama, kao i rodna ravnopravnost i ljudska prava na lokalnom nivou.

Navedeno je da raspisivanjem konkursa za najbolje medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi, SKGO želi da istakne važnost i ulogu lokalnih vlasti u različitim oblastima, a u cilju poboljšanja kvaliteta usluga koje se pružaju građanima.

Autori najboljih priloga biće nagrađeni laptop računarima, a ukupno će biti dodeljeno pet nagrada.

Ocenu o najboljim medijskim prilozima na konkursu "Drugačije od drugih" doneće žiri koji čine urednici medijskih redakcija: Nada Gogić (Radio-televizija Srbije), Veselin Simonović (Blic), Zoran Sekulić (Fonet), Vladan Samardžić (Večernje novosti) i Srdjan Bošković (Radio Beograd 1).
Beta

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa