Info

19. april 2019.19. apr 2019.
Humanitarna akcija Telenora za decu i omladinu, ometenu u razvoju

Humanitarna akcija Telenora za decu i omladinu, ometenu u razvoju

BEOGRAD, 19. aprila 2019. (Beta) - U prostorijama kompanije Telenor održana je prodajna izložba radova korisnika Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, a novac će biti upotrebljen za kupovinu novih materijala za radionice tog centra, saopštila je danas ta kompanija.
Izloženi radovi i rukotvorine, kako se navodi, nastale su tokom radno-okupacione terapije, koja je pored socijalizacije jedan od najvažnijih delova njihovog tretmana.

Dodaje se da se ta terapija ostvaruje kroz kreativne radionice na kojima oni slikaju i prave mala umetnička dela od recikliranog materijala.

Deca i omladina, kako se navodi, učestvuju i u samom izboru i kupovini materijala, "što predstavlja priliku da izadju u šetnju, usvoje socijalne navike i spoznaju koncept upotrebe novca".

"Telenor već deset godina za redom organizuje humanitarne izložbe te vrste u svojim prostorijama, a odziv zaposlenih koji žele da budu tu za one kojima je pomoć najpotrebnija, je svake godine veliki", navodi se u saopštenju i dodaje da je prikupljeno 58.000 dinara.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa