20. april 2019.20. apr 2019.
Naslovna strana za subotu, 20. april 2019. godine

Naslovna strana za subotu, 20. april 2019. godine

(Beta) - Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 20. april najviše pišu o skupu u kampanji "Budućnost Srbije" održanoj u Beogradu, o osnivanju Stranke slobode i pravde bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, kao i o novom protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu.

BLIC - "Srbija jaka i jedinstvena" list piše o skupu "Budućnost Srbije" u Beogradu. "Novak ispao, Lajović u polufinalu" o teniskom turniru u Monte Karlu.

VEČERENjE NOVOSTI - "Urna stigla, unuk Marko će govoriti na sahrani", o sahrani Mirjane Marković, udovice bivšeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića u Požarevcu. O održanom skupu vlasti u Beogradu "Tačka na podele i one koji nas dele".

DANAS - "Budućnost Srbije stigla autobusima" o skupu u kampanji "Budućnost Srbije" koji je održan u Beogradu. "Đilas: Nećemo bežati od problema, nudićemo rešenja", list piše o novoj stranci koju će voditi Dragan Đilas. List piše i o novom protestu Jedan od pet miliona u Beogradu "Vlast odbila zahteve opozicije".

POLITIKA - "Pod težinom Srbije slegao se Beograd" o skupu "Budućnost Srbije" u Beogradu. "Poklon lekaru do 462 evra više nije mito" o Zakonu o zdravstvenoj zaštiti usvojenom 3. aprila.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa