21. april 2019.21. apr 2019.
Naslovne strane za nedelju, 21. april 2019. godine

Naslovne strane za nedelju, 21. april 2019. godine


Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od nedelje pišu o reakcijama na skup u Beogradu na kom je u petak govorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, formiranju stranke na čijem je čelu Dragan Đilas i novom protestu "Jedan od pet miliona" u glavnom gradu.

ALO - "Veselin Vukotić izrešetan na ulici", otac vođa "škaljarskog klana" likvidiran u sačekuši u Kotoru. "Pljačkao banke da sakupi novac za letovanje", piše list.

BLIC - Pod naslovom "Ubice dece biće doživotno iza rešetaka" o usvajanju Nacrta izmena Krivičnog zakonika kojimase traži uvođenje doživotnog zatvora za ubice i silovatelje dece i trudnica.

VEČERNjE NOVOSTI - "Amerikanci pune Kosovo džihadistima iz Sirije", u Prištinu vraćeni islamisti sa Kosova koji su se borili u Siriji. "Pevao sam u inta ovakvoj opoziciji", kaže pevač grupe Riblja čorba povodom nastupa na skupu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

KURIR -"Mira sahranjena pored Sloba", u Požarevcu sahranjena Mirjana Marković, supruga bivšeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića. "Lajović u finalu Monte Karla", o uspehu srpskog tenisera Dušana Lajovića.

POLITIKA - U tekstu "Putinov savez otvorio vrata srpskoj robi" o prednostima članstva Srbije u Evroazijskoj ekonomskoj uniji. "Na paradi u Nišu više od 4.000 vojnika", kaže ministar odbrane Aleksandar Vulin najavljujući vojnu paradu povodom Dana pobede. Pod naslovom "Opelo pod lipom" o sahrani udovice bivšeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića.

Izvor: Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa