23. april 2019.23. apr 2019.
Naslovna strana za utorak, 23. april 2019. godine

Naslovna strana za utorak, 23. april 2019. godine


Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak pišu o predstojećem sastanku lidera Zapadnog Balkana u Berlinu 29. aprila, o obeležavanju 20. godišnjice od bombardovanja zgrade RTS-a i drugim temama.

BLIC - "Vučić do kraja meseca sa Sijem, Putinom, Merkel i Makronom", list piše o predstojećim sastancima predsednika Srbije u Pekingu i Berlinu. "Zašto je nevidljiva poternica za Markom Miloševićem", list piše da je poternica koja ja raspisana 2007. protiv sina bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića postala nevidljiva na sajtu Interpola.

VEČERNjE NOVOSTI - "Potpišite sporazum do oktobra", list piše o sastanku u Berlinu kojem će prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Kosova Hašim Tači. "Za držanje droge do 10 godina robije", list piše o izmenama Krivičnog zakonika.

DANAS - "Olja Bećković: Rešili da se dodvore predsedniku", list prenosi izjavu novinarke Olje Bećković povodom otkazivanja tribine Instututa za evropske poslove u Nišu na kojoj je trebalo da učestvuje . "Sendvič za 'Lutku sa naslovne starne'", list piše o nastupu rok benda Riblja čorba na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu.

POLITIKA - "Dve decenije od udara na zgradu RTS-a", list piše o 20. godišnjici od NATO bombardovanja te medijske kuće. "Ukrajini se smeši geostrateško mešanje karata", list piše o pobedi komičara Voldimira Zelenskog na predsedničkim izborima u toj državi.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa