24. april 2019.24. apr 2019.
Naslovna strana za sredu, 24. april 2019. godine

Naslovna strana za sredu, 24. april 2019. godine


Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu pišu o odluci Upravnog suda da se obustave radovi na izgradnji gondole na Kalemegdanu, o smrti glumca Igora Pervića, kao i o godišnjici rušenja objekata u Savamali.

ALO – List piše da ministar finansija Siniša Mali otkriva sve detalje ugovora sa Kinezima - "Posao u Borči za 10 000 radnika".

BLIC – "Na Titovom brodu krili kokain vredan pet miliona evra", list piše o potrazi crnogorske policije za Vladimirom Račićem koji je, kako piše, bio za kormilom broda "Jadran" na kojem je pronađeno 50 kilograma narkotika.

VEČERNjE NOVOSTI – "Na Kapitolu prave novu Srebrenicu", list piše o najavljenom obraćanju bivše predsednice Kosova Atifete Jahjage Komitetu za spoljne poslove Predstavničkog doma američkog Kongresa. "Otišao srpski Delon", list piše o smrti Igora Pervića.

DANAS – "Sud zaustavio izgradnju gondole", list piše o odluci Upravnog suda da se zaustavi izgradnja gondole na Kalemegdanu. "Rodoljub Šabić: Trijumf kompletnih idiota", list prenosi izjavu bivšeg poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljuba Šabića povodom godišnjice od rušenja objekata u Savamali.

INFORMER – "Folksvagen u Inđiji, metro u Beogradu?!", list piše da u trci za dolazak ove nemačke kompanije Vlada nudi parcelu kraj autoputa, kao i gradnju metroa od prestonice do Indjije, što bi toj kompaniji omogućilo da zaposli i radnike iz glavnog grada .

KURIR – "Preko umrlica javljaju koga će da ubiju", list piše da su se "vođe škaljarskog klana Igor i Jovan Vukotić oprostile od ubijenog oca Veselina i u smrtovnici najavile nastavak obračuna dva mafijaška klana".

POLITIKA – "Srušili smo monopol zapadnih medija", intervju generalnog direktora medijske kuće Raša Tudej (RT) Alekseja Nikolova. O odluci Upravnog suda o gondoli list piše pod naslovom "Upravni sud zaustavio izgradnju gondole u Beogradu".

SRPSKI TELEGRAF - "Teška bolest ubila glumca", list piše o smrti glumca Igora Pervića.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa