24. april 2019.24. apr 2019.
Iznad ovih horizonata: kvantna teorija i hrišćanska vera

Iznad ovih horizonata: kvantna teorija i hrišćanska vera

Doktor Petar Dinić jedan je od četiri edukovana hiropraktičara u Evropi, koji se bavi ovom neosetnom metodom korekcije prvog vratnog pršljena atlasa. Veruje da nam je potrebna integracija različitih znanja i zalaže se za lečenje prirodnim putem (bez preterane i neopravdane upotrebe lekova i operacija), kad god je to moguće. Pristupajući lečenju sa holističkog aspekta, ubeđen je da je podizanje zdravlja (umesto davanja dijagnoze i lečenje bolesti lekovima) ono što bi trebalo da bude medicina 21. veka.

Verujemo da ćemo o dr Diniću kao hiropraktičaru tek pisati, ali ne ovaj put. Kada smo se „slučajno“ upoznali, čuli smo za naslov knjige koji nam je glasno odjeknuo: „Iznad ovih horizonta: kvantna teorija i hrišćanska vera“. Odavno verujući da bi vera i nauka trebalo da budu u „skladnom braku“, umesto da se razilaze, razgovarali smo sa dr Dinićem kao priređivačem pomenute knjige autora Džona Breka, doktora teologije i sveštenika. Zanimljivo je da je knjiga promovisana u Srbiji pre nego što je izašla na originalnom, engleskom jeziku.

Tekst u celosti možete pročitati u štampanom izdanju, a promociji knjige u Šapcu krajem maja, ili početkom juna. "Glas Podrinja" pravovremeno će vas informisati.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa