25. april 2019.25. apr 2019.
Gradskom veću predctavljen Izveštaj budžetske inspekcije

Gradskom veću predctavljen Izveštaj budžetske inspekcije

Članovi Gradskog veća grada Šapca su na današnjem, 131. zasedanju, usvojili Izveštaj o radu službe za budžetsku inspekciju grada Šapca za 2018. godinu.

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović je istakao da je Šabac među devet lokalnih samouprava u Srbiji koje imaju budžetsku inspekciju.
-Na sajtu grada Šapca se nalaze izveštaji i plan budžetske inspekcije. To je još jedan od dokaza da Gradska uprava grada Šapca posluje transparentno i po zakonu, dodao je Zelenović.

Većnici su razmatrali i usvojili Izveštaj o radu Centra za socijalni rad Šabac za 2018. godinu i Zaključak o organizovanju javne debate.

Jelena Topalović Petrović, pomoćnica gradonačelnika Šapca za uključivanje građana, informisala je članove Gradskog veća grada Šapca o načinu korišćenja sredstava solidaranosti mesnih zajednica..

U nastavku sednice Igor Marsenić, član Gradskog veća, izvestio je većnike i gradonačelnika o debatama koje su protekla dva meseca organizovane u Muzeju šabačkih Jevreja. On je govorio o temama o kojima se debatovalo, gostima radionica i istakao da je na ovaj način Šabac pokazao da je grad u kom može da se otvoreno razgovara.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa