15. maj 2019.15. maj 2019.
Naslovne strane za sredu, 15. maj 2019. godine

Naslovne strane za sredu, 15. maj 2019. godine


Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede najčešće pišu o zahtevu suda u Hagu da Srbija uhapsi i izruči dvoje poslanika Srpske radikalne stranke koji su optuženi za nepoštovanje suda i o reakcijama na razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i vrha SPC o Kosovu i Metohiji.

BLIC - U tekstu "Poslanici, vi ste na potezu" o početku skupštinske rasprave o izmenama Krivičnog zakonika koje predviđaju uvođenje kazne doživotnog zatvora za najteža krivična dela. "Uložili milione za nezavisno Kosovo", o Albancima koji finansiraju lobiranje za nezavisno Kosovo.

VEČERNjE NOVOSTI - Pod naslovom "Hag traži radikale da udovolji Prištini" o zahtevu Srbiji da uhapsi i izruči dvoje poslanika Srpske radikalne stranke koji su optuženi za nepoštovanje suda u Hagu. "Tuneli kao u Austriji, auto-put kao pista", o otvaranju deonice Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru.

DANAS - "Vučić pretio vladikama papirima tajnih službi", o reakcijama na razgovor koji je predsednik Srbije vodio sa velikodostojnicima SPC na temu Kosova i Metohije. "Simonović sada tuži Jovanovića i Žig info", bivši predsednik opštine Grocka tužio novinara koji je pisao o njegovim navodnim mahinacijama.

POLITIKA - O investiciji američke kompanije NCR koja je u Beogradu počela gradnju tehnološkog kampusa u tekstu "Kamen temeljac za najveći kampus NCR-a u Evropi".
Izvor: Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa